Wilma Mulder (NL)

Ik organiseer 360 STORIES cafés‘Andere Verhalen‘ en ‘Binnenkijken‘ bijeenkomsten. Mijn doel is om mensen samen te brengen in gesprek, omdat ik erin geloof dat als mensen elkaar leren kennen door het delen van persoonlijke verhalen, zij elkaar beter leren begrijpen. En dat leidt tot betere samenwerkingen, betere zorg, prettiger samenleven.

Naast de eigen evenementen en trainingen verzorg ik graag ‘praatjes’ over bewust en duurzaam leven, sociaal ondernemen, share & care. Mijn insteek is optimistisch, praktisch en ik hou niet alleen van gevoel, maar ook van feiten, cijfers en historische context. Mijn presentaties en gastcolleges zijn zoveel mogelijk interactief en gekoppeld aan een duidelijk geformuleerd doel. Mensen inspireren is prachtig, maar mensen echt in beweging zetten en naar een meetbaar resultaat toe leiden vind ik een nog veel mooiere uitdaging.

Ik werk graag samen met sociale ondernemingen, de zorg en het onderwijs.

Voor TALESWAPPER | 360 Stories heb ik een aantal workshops ontwikkeld:  ‘Gespreksfacilitator‘ helpt je om je eigen 360 STORIES café of  ‘Andere Verhalen’ bijeenkomst te organiseren of het bordspel in te zetten tijdens je werk. De workshops ‘Gelijkwaardige communicatie‘ en Storytelling in je bedrijf zijn ontwikkeld voor scholen, bedrijven en zorginstellingen. Deze workshops worden in-company gegeven. Wil je samenwerken? Neem dan svp contact op.

Voor Amnesty International werk ik als gastdocent voor het basis- en voortgezet onderwijs. Ook verzorg ik Mensenrechtendialogen. Scholen en instellingen kunnen kosteloos gebruik maken van het Amnesty aanbod. Wil je meer weten? Neem dan contact op.